keskiviikko 30. toukokuuta 2012

P10TA hoitaa taas!

Elikkä 29.5.2012 oli meijän luokan järjestettävissä taas yksi tilaisuus koulun ravintolassa ja tällä kertaa teemana ja ideana oli coktailtilaisuus. Samallahan se oli siis yhden meidän vanhan opettajan läksiäisjuhla (jäi eläkkeelle). Monella on varmasti jonkinlainen mielikuvia coktailtilaisuuksista joissa amerikkalaistyyliin tarjoilivat kulkevat ryhdissä ja käsi ojossa vadin kanssa ympäri valaistua salia terävä ilme naamallaan. Noh. Sitä se ei todellakaan meillä ollut :D
Siis tilaisuus meni aivan loistavasti (muutamaa ihmistä lukuun ottamatta) ja kyllähän me vatien ja karahvien (+lasien) kanssa siellä kuljettiin ryhdissä, mutta se semmonen.. elokuvamainen hienostuneisuus kyllä oli meistä kaukana! Tosin sehän oli vaan hyvä sillä kehuja saatiin hymyilemisestä ja pirteydestä sekä reippaudesta (: Oli mukavaa, kiitos tytöt!

Tässä työn tulosta...


boomblaster<3




keittiö without chef...

alkoholittomat alkumaljat (:

Ballet Demi Sec alkumaljana (:

mehut meni parempiin suihin..

Katrin kovisteli <3

Siinä oli sitten.... X-juustoa ja itse tehtyä marmeladia.

x-pohjalla sieni,tomaatti ja... joku seos..:D:D

Norjalaista lohta ruis-sipsin päällä.



Elkää kysykö.. se oli joku rapucoktail:D:D

niin siis en muista... Olin juomatiimissä ei voi muistaa ruokia:D

Jälkkärinä ihan mahtavan makusta 'kakkupalaa' jossa siis päällä homejuustoa ja alla suklaata jollain... keksipohjalla? Ihan huippu hyvää (: !

Ankanmaksatoast. Elikkä alla paahtoleipäpalanen ja päällä joku äärimmäisen voimakas chilitahna ja ankan maksaa.


Lindemans Bin 63 Chardonnay toimi päivän valkkarina



Alkoholitonta siideriä ja sitten omenamehua. Tarjollahan oli myös karpalomehua.

- Lettu kiittää ja kuittaa, peace!

tiistai 29. toukokuuta 2012

World

Kohde: Aulangon näkötorni
Päiväys: 29.5.2012
Seurana... Jutta kameroineen (:

Elikkäs joo, lähettiin sitten kaverin kanssa (taas) sen opiskeluun liittyvien tehtävien yhteydessä aulangolle näkötornin tykö ja kiitos mahtavan sään, siellä taas viihty (: Aulanko ei kyllä ikinä kyllästytä. Siellä vaan keksii aina kaikkee uutta nähtävää ja tekemistä ja sillee.
Ja miten muuten sitten.. Elämä hymyilee ainakin jollakin tasoo. Ainaki paremmi ku hetkee. Sisko paljasti yllätyksen mikä sai meikän ihan kyyneliin positiivisella tavalla (salaisuutta en kerro;)). Ja mitähä.. Lähen varmaan Espanjaan syksyllä työssäoppimaa luokkalaisen kanssa (: kokonaiset neljä viikkoo auringossa <3 käy!
Kyllä toki jännittää mutta... Tällä hetkellä tuntuu et pystyn mihin vaan! Ihanaa olla pitkästä aikaa näi pirtee ja onnellinen <3

Mutta asiaan...



Hieman musiikkiakin taustalle. Soinut päässä jo hetken aikaa (: Me likes!







Don't give up



 

 

 

 

Lock in my world

 

Niin.. siis sitä metsäähän sitten löytyykin silmän kantamattomiin :D


 

 


Tässä sitten oli kuvia aulangolta (:

- Lettu kuittaa, peace

tiistai 22. toukokuuta 2012

P10TA...

... Ja tarjoilu pelaa ;)) Kyllä, se on meijän luokan motto ja tulee aina olemaan viimitteeseen vuoteen asti ! Elikkäs meillä oli taas iltatilaisuus tänään koululla ja meidän luokka järkkäsi tarjoilupuolen kun taas keittiössä ruokaa tuunasi kokki kolmoset (: Mukava porukka kyllä on ja yhteistyö toimi paremmin kun hyvin ! Kiitos heille. Elikkäs tilaisuuden nimenähän oli Valtuuston kevätpäivällinen ja sen mukanen oli tunnelmakin. Valtuustohan oli meijän koulun valtuusto eli tärkeetä porukkaa meijän silmissä. Paineita nyt oli vähäsen mutta hyvän luokan kanssa onnistuu mikä vaan! Ja onhan meillä parit häätkin takana että joku Valtuuston päivällinen ei nyt tuntunu siinä mielessä oikein miltään :D Kiirekkään ei tullut missään vaiheessa eikä oikeestaan kukaan mokannu missään. Kovasti kehujakin tuli asiakkailtakin kuten myös opettajalta ;)

Itse tilaisuudesta en kerennyt työn ohessa napsimaan kuvan kuvaa mutta alku- ja lopputöistä sain hieman kuvakulmaa (:

Nolla-tilanne = ei mikään valmista. Pöytien liinotusta aloiteltiin(: Siellähän Cesse, Tinnu ja Henna tuunailee pöytii (:

Linjasto piti peittää ja mehän peitettiin se! :D Kummituslinjastoksi nimettiin.

Niin kun pöydässä oli vielä vain lasit....

... ja sitten kävin minä vähän kattamassa:D



Asiakkaan eteenhän sitten ilmestyi loppupeleissä alkukatteeksi: vesilasi, punaviinilasi, valkoviinilasi, leipälautanen, servietti, menu-kortti, alkuruokahaarukka ja -veitsi. Lisäksi vielä pääruokahaarukka ja -veitsi. AINIIN ja lusikka

Kahvin Avecina toimi Monnet V.S konjakki

Jälkiruokaviininä toimi Lepaan Makea omenatarja

... no comment by Tinnu ja Osku :D

Yksinkertainen menu-kortti minkä väsäsin edellisenä päivänä mutta kummasti asiakkaat ne mukaansa nappasivat .__.

Siinä sitten on ahvenelle valkkaria, lampaalle punkkua ja jälkkärille jälkiruokaviiniä (:
                                     


- Lettu kuittaa