perjantai 22. kesäkuuta 2012

At the heart of the image

 

Lähikauppa : ) sieltä käytiin hakemassa sitten eilen illalla karsua ja suklaata ;3


 

Käytiin koiran (vilin), Tatin (katrin) ja Heinin kanssa iltalenkillä eilen ja samalla napattiin kameratkin mukaan. Tuli käytyä koulun pihalla ja sitten myös vanhalla myllyllä.





"ilta-aurinko maalaa maisemaa"






Heini, Vili ja Katriiuuu :3






keskittyneenä alas liukumäkeä (:


 




 
 
 

- Lettu kuittaa jälleen, adios!

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Elän sut uudelleen

Tässä nyt hieman kuvia sieltä tallilta, jossa käytiin tänäänkin (: Kyllä kieltämättä tuli vähän ikävä hevosen selkään kun katseli sitä menoa penkiltä. Joskushan sielläkin on istuttu mutta sitten oli pakko valita salibandy tai ratsastus niin kyllä se säbä sitten vei. En kyllä kadu sitä päätöstä mutta silti hieman haikeaa katsoa. Nuo kumminkin kivoja otuksia ovat (:
Joka tapauksessa.. tässä nyt jotai otosta, olkaa hyvä!


 Ensin pelkän valaistuksen kanssa oli ongelmaa.. Sitten pikselitkin rupes kenkkuilee ;( Ainii  ja hyttysetkin tohti syömään.. Ja oli kamaaaalan mutasta D: no ompahan syy ostaa uudet kengät ;)















En jaksanut alkaa muokkaamaan näitä sen paremmin.. Lisäksi tuli selvästikin riitaa pikseleitten kanssa..



tattimus (:

sitten oli aika jäähytellä



Katsojan silmin tunti meni nopeasti ja verkkaisasti ja sitten oli aika lopetella kokonaan (:








turpatervehdys (:




Tänään sitten käytiin uudestaan tallilla mutta siitä ei sitten minulla itselläni ole kuvia kun serkun kameraa käytin. Mutta mikäs siinä oli kuvatessa ja musiikkia kuunnellessa.
Sitä ennen sitten kyllä käytiinkin jollain... Ammattikorkea koulun tiloissa (logistiikka puoli) (?) ja toinen serkku siellä harjoitteli pärisijän kanssa (meikän vanha mopedi) korttia varten (: Samalla reissulla raahattiinkin tuoleja ja pöytiä yläkerrasta alakertaan (siellä koululla siis) tulevia rippijuhlia varten. Sieltä ne sitten vissiin isommalla autolla siirretään ihan tänne niiden kodin puolelle. Sentäs missään koululla rippijuhlia pidetä :D
Sitten toisesta paikasta haettiin hieman astioita lainaksi jne.

Ainiin ja kävinhän minä sitten kaatosateessa lenkillä koiran kanssa :D oli kyllä oikeestaan ihan mukava kokemus taas! Mikäs sen parempaa kun antaa vaan veden valua ja tallustella paljainvarpain lätäköissä koiran kanssa. Eihän se lenkki pitkä ollut mutta antoisa ( : Siitä sitten rynnättiinkin koira kainalossa suihkuun.
Sitten kävikin ilmi että olisi ollut saunakin illalla.... no tulipahan kaks kertaa pesulla käytyä <3 ja saunaan voi aina mennä!


- Lettu kuittaa, adios!