keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Follow Your Heart -tärkeää!

Heipati jälleen. Tämä tuli aika nopeasti eteen, mutta tilanpuutteen vuokis päätin tehdä uuden blogin. Juttu ei siis välttämättä jatku täällä vaan kirjoittelu ja kuvien lisäys jatkuu sitten "Follow Your Heart" nimisessä blogissa. Sivulle pääsee nimestä klikkaamalla (avautuu uudessä välilehdessä).

Aikomukseni ei kumminkaan ole poistaa tätä blogia, sillä täällä sitten säilyy hyvin vanhat muistot ja kirjoitukset :)

Ei siitä sen enempää.. Lettu kiittää ja kuittaa, adios!


tiistai 16. lokakuuta 2012

!!Bangarang!!

Terve te äidin siskon velipuolen koiran kissan siskon isäntien lapsien karvapalleroiset!
Pitkään aikaan en ole muistanut kirjoitella ja siihen nyt on omat syynsä. Ei niistä sen enempää.


Paljon on kumminkin tapahtunut viime bloggauksesta, kuten esimerkiksi Lapista paluu ja uuden työssäoppimispaikan saaminen ja siellä oleminen. Tilaus- ja juhlapalvelu harjoittelun suoritin siis Hämeenlinnassa Katisten kartanolla, jossa jatkan kaksi seuraavaakin harjoittelua. Toivottavasti saisi myös pysyvämpää paikkaa sieltä, niin pääsisi kotoa muuttamaan vihdosta viimein poijes :)

Mutta ei siitäkään sen enempää. Syksy on saapunut ja oltiin kuvailemassa pienellä viiden hengen porukalla. Ylläriylläri paikkana toimi Hämeenlinnan Aulangon näkötorni ja sen ympäristö!
Päivän motoksi tuli "Pyhitä lepopäivä." ja sehän ei todellakaan toteutunut siinä mielessä, että ravattiin portaita ylösalas ensin toriniin ja sitten karhuluolille ja sieltä ylös jne..
Ps. Älkää ikinä leikkikö titanicia "korkokengillä". Sinne kaiteelle ei ole kiva nousta ja irroittaa käsiä kaiteesta ja horjua siihen tahtiin että kohta tiputaan alas pää eellä...



Btw.. Oltiin käymässä osan luokkalaisten kanssa (+ opettajat) Turengissa Kirja-, ruoka- ja viinimessuilla! Oikein mukava kokemus ja suosittelen lämpimästi alasta kiinnostuneille ja vähän vähemmän kiinnostuneille! Nähtiin Master Chef junior-voittajakin ;)


Mukaan matkalta tarttui 5e baarimestarikirja (oikea hinta joku peräti 45e), kaksi kynttiläalustaa, teepusseille oma kuppi (mihin käytetyt voi siis laittaa), juustoraastin (koska kotona ne ei yksinkertaisesti leikkaa) ja vissiin vähän muutakin sälää, mutta tuossa ne oleelliset ostokset!

Ensvuonna uudestaan ;) !


Ja takaisin aulangolle....





Otettiin jokaisen mukana olleen silmästä kuva ja kuvaprojektina nyt olisi yhdistää ne ja pistää samaan kuvaan jotenkin jännästi. Saa nähdä mitä syntyy!


Lottaa alkoi vähän väsyttämään <3



Seuraavana kuvaprojektina kyllä on vanhan valokuvataulun uudistaminen. Seinällä siis on kehystetty taulu jossa tällä hetkellä komeilee 12 kaverin pärstä. Heistä uusia kuvia ja saattaa että joitain lähtee poijes ja joitain tulee lisää :) Lisäksi olisi kiva saada kaikista kunnon ryhmäkuva keskelle taulua <3


I tried so hard and got so far, but in the end
it doesn't even matter..
Remember... I'm always be with you


"Jylhäkallion ylpeys...."


"Hey! IT'S MINE!" -Hanna

Vähän Hämeenlinnaa




- Lettu kuittaa ja kiittää jälleen kerran. Adios!