sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

A piece of life

Jooo... Noh turha sitä on kai sen paremmin selittämään mitä tapahtuu koulujenloppuna jne:D meikäläinen muine amitsulaisineen pääsi jo perjantaina pois koulun penkiltä ja lukio ja peruskoulu eilen lauantaina. Näinä kahtena päivänä... No en kommentoi:D:D Oli hauskaa vaikka mahtui päiviin muutamia huonojakin hetkiä ( :
Perjantaina pääosin seikkailin keskustassa ja jäin sitten istumaan ja juttelemaan luokkalaiselle ja iltahan siinä meni sitten pitkälle sen kanssa (: Kävihän meikäläinen tosin illan aikana seikkailemassa toisen kaverin kanssa autolla ties missä... Renko. Tervakoski (?). Topeno. Ja ties mitä ihme kyliä ollaan käyty läpi! Mutta mikäs siinä, kivaa kivaa eikä missään nimessä tylsää vaikka keskustassa olikin vähä laimee meno... Mutta sitte lauantaina olikin vähän enemmän porukkaa keskustassa mutta huonon ilman vuoksi en siellä pahemmin ollut. Ja kaverilla oli valmistujaisekki ( : käytiin tämän meikäläisen kuskin kanssa siellä sitten ja lähettiin sitten tämän valmistuneen ja sen tyttöystävän kanssa (+kuski <3) ajelemaan sinne tänne. ABC Tiiriö-keskusta-myllykallio-keskusta-random-idänpää------- kaikkee mahollista.
Ainiin ja käytiinhän me ankkalammellaki aulangolla päin! SIELLÄ OLI STALKKERIJOUTSEN.. Se kurkki kivetyksen takaa aina :DD harmi kun siitä en semmosta kuvaa saanu mutta... kaikkee muuta sitten (:

Ja vielä lisäksi... Sain kaverilta torstaina pidennykset lainaan ja nää on_ihanat (: <3 me likes veeeeri much!! Samalla värjättiin sitten pääkin (: JA SAIN TIEDON ETTÄ PÄÄSTIIN LAPPIIN TYÖSSÄOPPIMAAN! ( : Leville sitten poroja kattelemaa ;)) Ja sieltä todellakin on satelemassa kuvia monen MONEN hetken edestä (: Aina vapaa-ajalla! (Niin siis en lähdekkään Espanjaan koska siellä ei ollut majotusta sille aikajaksolle :((( )

Bad boys!

It's looooong hair! : o





sukeltaja<3
Myllykalliolta hämptönin näkymää (:

nih! 




uskollinen kulkuneuvo<3
<3

Luokkalaiset, toivottavasti ei viimeistä päivää kirjaimellisesti yhdessä (:





- Lettu kiittää ja kuittaa, peace! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti