maanantai 23. heinäkuuta 2012

Lonely Day

Heips jälleen kerran!
Postailen jälleen monesta aiheesta kun en yksittäin ole viittinyt mitään laittaa. Tosiaan. Aitoo-reissun jälkeen on sitä sun tätä tullut kuvailtua mutta sateen vuoksi en ole minnekään pidemmälle oikein päässyt lähtemään :/ Mutta anyway, tästä se lähtee:



PÄIVÄ X 
sijainti: Aulanko, Hämeenlinna

Oltiin viiden tunnin lenkillä kaverin ja sen Emma-koiran kanssa :) Kierreltiin ympäri Aulankoa ja samalla kaveri ja koira pulahti retkeilymajalla uimassa jajaja... Käytiinhän me kattomassa vaakkuja (ankkojasorsiamitälie) Ankkalammella. Ja haukattiin mango-meloni jäätelöä <3


Tässä samalla hieman kuvia muilta kävelyretkiltä ja lahnailusta. Näitä aurinkoisia hetkiä kun tuntuu olevan niin vähän niin ei sitten sisällä lahnata vaan se tapahtuu ulkona.



sytkä<!3



catch ya! >:)





WANAJA FESTIVAL 2012
sijainti: Linnanpuisto/kirjaston edusta/kirjaston sivustat, Hämeenlinna


Tosiaan. Oltiin molempina päivinä kavereitten kanssa kyseisessä tapahtumassa. Tosin oli vähän pettymys. Musiikkikaan ei kuulunut niin hyvin kuin luultiin ja ilma oli vähän viileää. Mutta periaatteessa oli ihan mukavaa eikä jää kaduttamaan että menin sinne (:

Wanaja Festival-meininkiä. Ulkopuolelta tosin mutta anyway :D
 Porukkaahan siellä oli ihan mukavasti vaikka viimevuonna olikin enemmän kun oli laajempi alue. Tosi moni oli mennyt ihan kirkkopuistoon eikä edes viitsinyt tulla lähemmäksi festarialuetta.
Mutta mitä muuta sieltä voisikaan kertoa.. Kaverin laukku pöllittiin mutta löydettiin se myöhemmin illalla. Meikkejä ja lompakko vietiin mutta puhelin ja muu tavara oli jätetty. Toivotaan että poliisiasemalta löydettäisiin sitten se lompakko edes. Siellä kumminkin kaiken maailman kortit :)
Mutta mitään sen erikoisempaa ei sattunut ja ehkä ihan hyvä vaan.

Mikko sai leikkiä hetken että voiti meikän :))

Mudda tämmöistä tällä kertaa :3
- Lettu kiittää ja kuittaa, adios!

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä!

... Vielä tulee kauniita päiviä... Niimpä niin.. Sateista vaan tässä on näyttänyt olevan piiiitkän aikaa :( Eilen tosin oli kyllä ihan poutainen ja hyvä sää ja sitä edellinen päivä oli kanssa kaunis :) Mutta muute on kyllä satanut ihan kiitettävästi. Mutta asiaan. En ole taaskaan kirjottanut vähään aikaan joten nyt kertomuksia tulee taas jonkin verran :)




MATKAILUA
sijainti: Aitoo





Elikkäs lähdettiin hetken mielijohteesta viiden hengen porukalla Aitooseen Kirkastusjuhliin! :) Parastahan tässä nimenomaa oli juuri se että kaikki tapahtui yhtäkkiä sen enempää miettimättä. Tosin silloin kun asiasta päätettiin, oli aikaa muistaakseeni se yksi päivä.
Ja seuraava päivänä ennen kuin lähdettiin matkaan... Meikähän lähti Leteensuolle kasaamaan telttaa... Kun kaverin pihalla se oli vielä pystyssä. Kevarilla sinne siis ;)

täyttäkö?:D
Noh anyway. Saatiin porukka kasaan ja rahaa matkaan. Päätettiin samalla että jäädään sinne yhdeksi yöksi leirintä alueelle ja näin tehtiin. Telttaa siis vaan matkaan :) Ennen lähtöä fiilikset oli kyllä korkealla ja odotukset... noh ehkä turhan korkealla sillä... lopputulos ei ollut aivan sitä mitä odotettiin...

Hämeenlinnasta Aitooseenhan oli ihan sopivasti matkaa, mutta ei liiakseen. Ennen kuin lähdettiin, aurinko paistoi ja kaikki lupaili hyvää mutta... kuinkas ollakaan. Ei keretty meikäläisen talosta kun kilsa eteenpäin niin alkoi satamaan. Se nyt ei vielä lannistanut menoa. Mutta kun sitä vettä vaan tuli ja tuli ja tuli.

kajlja...jota minä EN juonut :D

Noh ajomatka meni kumminkin hyvin ja suhkot nopeasti! Eikä ainakaan ollut kuuma :D Ja lisäviilennyksenä siinä tuli ehkä muutama otettua ;) Oton ananaslonkero <!3



Noh. Sitten päästiin perille :) Paikka.. kuten arvata saattaa aikaisemmista puheistani... Ei nyt ollut aivan sitä mitä odotin.. Ja kaverit oli samaa mieltä. Meidän teltta-alue oli _täyttä_peltoa_. Semmosta ihanan kovaa heinää perseen alla ja hyttysiä illalla vaikka koko Suomelle jakaa!
Mutta.. Siellä oli hyvää musaa ;) ja hyvää seuraakin, ei siinä mitään:D Ruokaa ja juotavaa oli tarjolla.

Teltan pystytys kävi vaivihkaan kun poijaat sitä enimmäkseen hoitivat. Ja kun teltta oli kasassa, aloitettiin hauskanpito ;) Käytiin rannekkeet ostamassa mikä sille yhdelle päivälle maksoi sen 30€. Paria kaveria harmitti maksaa se, mutta meikäähän ei harmittanut yhtään kun sai livenä nähdä Haloo Helsingin ;) <3 AINIIN JA NÄHTIIN ME ROBINKIN ;)) XD Se oli hyvä kun kaverin kanssa mentiin sinne festarialueelle ja ruvettiin kuuntelee et mikä hiton tyttö täällä laulaa ja et eiks sen Robinin pitäny soittaa nyt.. Noh mentiin sitten lavalle kattoo nii siellähän se jäbä oli... Eikä muija... :')))) Ja ihan muistutuksena... Minähän en Robinia kuuntele... En vaikka henki menisi...




Noh. Ilta meni sitten hyvin kumminkin ja hyvää musaa tuli kuunneltua ja festarialueella käytyä muutamiin otteisiin. Porukkaa alkoi kasaantumaan enemmän illan mittaan alueelle ja samalla myös meidän teltoille. Yllättävän paljon tuttuja kyllä näki siellä :) Mutta sehän nyt on pelkästään hyvä asia!

Facepalmasin jotakin..







Muutamia hetkiä lukuunottamatta reissu onnistui hyvin ja voisin mennä uudestaankin. Tosin silloin pitäisi varautua isoon kasaan hyttysmyrkkyä! Sitähän meillä siis ei ollut tällä kerralla mikä oli suurin virhe vähään aikaan!



Ollaan vielä siistejä...

No huonosti nukutun yön jälkeen (mehän siis nukuttiin ehkä joku pari tuntia mutta näin se kuuluukin olla ;D ) lähdettiin sitten ajaelemaan kohti Kangasalaa joskus ysin aikaan ja vietettiin rannalla sun muualla aikaa ennen kuin lähdettiin kohti Hämeenlinnaa taas. Kaikki tavarat oli onneksi säilynyt ehjänä ja tallella, ettei ketään sen takia jäisi harmittamaan.



Sitten viimein kun nokka osoitti Hämeenlinnaa, alkoi aurinko paistaa ja se pienissä oloissa oli kyllä epätoivottua kun ikkunoitakaan ei autossa voinut koko aika pitää auki että auto viilenisi kunnolla.. MUTTA ANYWAY. Kaikki kunnossa. Meikän kengäthän jäi kaverin autoon ja saan ne vasta... öö.. joskus... D: Onneksi on muita kenkiä ;)






EILEN TÄNÄÄN HUOMENNA TULEVAISUUDESSA
sijainti: Hämeenlinna


Elikkäs tänään on kaverin 18-vuotis synttärit ja siellä menen käymään tänään. Tosin vaan käymään. Kurkku on vähän kipeä :( Ja edelleen vähän höntti olo, mutta voi olla että se johtuu ihan muusta kun juhlimisesta. Ja mitähän vielä... Kovasti on iskenyt himo muuttaa omaan kämppään ja aloittaa kaikki alusta. Mutta sehän nyt ei ole oikein mahdollista kun ei ole töitä ei tukia ei mitään.. Mutta ehkä sitten vuoden päästä tähän aikaan voisi olla oma kämppä alla :) Ehkä. Riippuu miten töitä saa kun valmistuu tuolta amitsusta.



Mutta mitäs eilen.. Eilen käytiin kattomassa kaverin, sen tyttöystävän ja sen pikkusiskon kanssa Lumikki ja Metsästäjä (Snow white and the huntsman). Tykkäsin kyllä suuresti! Että kuhan se kauppoihin tulee niin aijon ostaa :) Vaikka vihaan sitä naisnäyttelijää.. Anyway. Hyvä leffa, suosittelen lämmöllä.

Tänään jään lapsenvahdiksi kotiin.. Saa nähä mitä Jontun kanssa keksitään :) Kun nyt sataakin niin ei välttämättä oikein uloskaan pääse... Lautapelejä siis.. Leffaa ja mässyä ;)

Tulevaisuutta.. Noh. Sunnuntaina sain ehkä pariksi-neljäksi tunniksi töitä tutun rippijuhlissa. Saa vähän käyttörahaa sieltäkin sitten :) Sitä siis odotellessa. Ja lauantaina olisi tämän kaverin joka tänään täyttää 18 niin hänen 'kaverisynttärit', mutta en tiedä miten sinne pääsen kun nimenomaa sunnuntaina töitä.. Ja kun ne synttärit pidettäisiin mökillä... Noh. Täytyy katsoa miten tämän judun järkkää :)
Nyt kumminkin...


Lettu kuittaa, adios!

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Syypää sun hymyyn!

Hox ihmiset taas!
Siitä on kieltämäti taas vähän  aikaa kun viimeksi postasin jotain tännekin. Tosin tämä johtuu myös valheettomasti siitä että Kuopiossa oli enemmän aikaa kirjottaa tänne kaikkea :) Nyt kun kotona olen ollut niin tullu kavereitten kanssa pyörittyä taas siellä sun täällä. Kamerahan on ollut lähes aina mukana mutta kuinkas ollakaan kun mitään en ole kerennyt ottamaan :')))



Tässä postauksessa tulee kuvia vähän laidasta laitaan mitä olen nyt ottanut sitten Kuopion lähdön. Ja lupaan että aktivoidun taas x) Joten pidemmittä puheitta, olkaa hyvä!


Oltiin yksi päivä lenkillä kaverin ja sen koiran kanssa. Sitten yhdessä vaiheessa se kekkasikin meidän juomapullon ja sitten se saikin kyytiä...Siis se pullo...


Naamavamma </3 mutta ostin uuden neuleen ja olen ihan in lööv siihen :3
 MÖKKI ELÄMÄÄ



Sunnuntaina iltapäivästä kun lähdettiin Kuopiosta sillon jussin jälkeen ajamaan niin ei mentykkään ihan kotio asti sinä iltana vaan päädyttiin meidän mökille yöksi :) Olihan siellä loppupeleissä ihan kiva käydä. Koko kesänä ei siellä ollu tultu käytyy koska... no siellä ei vaan viihdy jos ei oo kavereita mukana :D







Ja tässä vielä kuvaa siitä armottomasta ruuhkasta johon jouduttiin kun Kuopiosta lähdettiin.. Varmaan kolme varttia mentiin semmosta 20km/h vauhtia ja välillä jono pysähtykin.... Meinasin iltalenkinkin vääntää samalla. Ei olis paljoo vaatinu ku ulos autosta vaa ja lähtee juoksee :D kyllä ne ois joskus kiinni saanu x)
Vähän ennen jämsää tämä ruuhka oli. Ja se jono... Se oli pitkä!


PELAA! 



Perjantaina käytiin muutaman kaverin kanssa Riksu Rockissa ja... no ei siitä sen enempää :D Iha huippua oli <3 Kiitos tytöt ;)
Sitten seuraavana päivänä lähdinkin kaverin harkkapelejä kuvaamaan Iittalaan. Siellä menikin sitten päivä mukavasti :) Ainiin ja mikä mainitsemisen arvoista... Minä ajoin perhana moottoritietä kevarilla ihan yksin ;A; Se oli pelottavaa...... Ja mikä sitten oli niin saakelin ärsyttävää.... no se että kaikki meni ja ohitti ;( Meikän uskollinen ratsu ei oikein tykännyt mennä kovempaa, mutta ei sen kai oikeen kuulunutkaan :D No vielä joskus minäki meen autojen ohi tyytyväisenä kun isompi pyörä alla ;)



- Lettu kiittää ja kuittaa, adios!