maanantai 23. heinäkuuta 2012

Lonely Day

Heips jälleen kerran!
Postailen jälleen monesta aiheesta kun en yksittäin ole viittinyt mitään laittaa. Tosiaan. Aitoo-reissun jälkeen on sitä sun tätä tullut kuvailtua mutta sateen vuoksi en ole minnekään pidemmälle oikein päässyt lähtemään :/ Mutta anyway, tästä se lähtee:



PÄIVÄ X 
sijainti: Aulanko, Hämeenlinna

Oltiin viiden tunnin lenkillä kaverin ja sen Emma-koiran kanssa :) Kierreltiin ympäri Aulankoa ja samalla kaveri ja koira pulahti retkeilymajalla uimassa jajaja... Käytiinhän me kattomassa vaakkuja (ankkojasorsiamitälie) Ankkalammella. Ja haukattiin mango-meloni jäätelöä <3


Tässä samalla hieman kuvia muilta kävelyretkiltä ja lahnailusta. Näitä aurinkoisia hetkiä kun tuntuu olevan niin vähän niin ei sitten sisällä lahnata vaan se tapahtuu ulkona.



sytkä<!3



catch ya! >:)





WANAJA FESTIVAL 2012
sijainti: Linnanpuisto/kirjaston edusta/kirjaston sivustat, Hämeenlinna


Tosiaan. Oltiin molempina päivinä kavereitten kanssa kyseisessä tapahtumassa. Tosin oli vähän pettymys. Musiikkikaan ei kuulunut niin hyvin kuin luultiin ja ilma oli vähän viileää. Mutta periaatteessa oli ihan mukavaa eikä jää kaduttamaan että menin sinne (:

Wanaja Festival-meininkiä. Ulkopuolelta tosin mutta anyway :D
 Porukkaahan siellä oli ihan mukavasti vaikka viimevuonna olikin enemmän kun oli laajempi alue. Tosi moni oli mennyt ihan kirkkopuistoon eikä edes viitsinyt tulla lähemmäksi festarialuetta.
Mutta mitä muuta sieltä voisikaan kertoa.. Kaverin laukku pöllittiin mutta löydettiin se myöhemmin illalla. Meikkejä ja lompakko vietiin mutta puhelin ja muu tavara oli jätetty. Toivotaan että poliisiasemalta löydettäisiin sitten se lompakko edes. Siellä kumminkin kaiken maailman kortit :)
Mutta mitään sen erikoisempaa ei sattunut ja ehkä ihan hyvä vaan.

Mikko sai leikkiä hetken että voiti meikän :))

Mudda tämmöistä tällä kertaa :3
- Lettu kiittää ja kuittaa, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti