maanantai 18. kesäkuuta 2012

Goldfish

NONIIIIN.. Nyt saatiin netti vihdoin toimiin (: Johan tässä sitä vängättiinkin vähän aikaan. Ensin kotona ja sitten Kuopiossa. Päivitystä on siis tulossa koko viikon ajalta. Tai sen pääkohdista!
Joten asiaan...

Tädin 50-vuotis juhlat Viisaritalolla Hämeenlinnassa


Joona leikki Tarzania (:


16.6.2012 Oltiin siis Viisaritalolla viettämässä tädin 50-vuotis juhlaa ja hyvinhän juhla kokonaisuudessa menikin (: Toimin siellä itse hieman apurina 'emäntänä'. Laitoin ruokia pöytään ja keitin kahvia ja silleen. Pientä korvaustahan siitä tulee ja oikeestaan ihan hyväkin. Saa bensoja ym maksettua! Ja siis.. niin. Olihan se mukavaa siellä olla 'töissäkin' vaikka tuttujahan siellä vaan oli vieraana.
 


Ohjelmaahan siellä oli mm. karaokea (eikä oikeen kukaan uskaltanu mennä suutaan sinne avaamaan :P ) Jajaja.. Noh syömistä, juomista, muistelua ja lauluesitystä ym diajuttua. Oli ihan mukavaa eikä onneksi ollut mikään kylmä eikä kuuma. Juuri sopiva! (:




maljakkojen koristeluun käytettyjä perhosia (:



17.6.2012 Sunnuntai
Kuopioon käy matkamme tää!


Joo elikkäs lähdin sitten serkkujen matkassa Kuopioon, jossa olisi seuraavana Sunnuntaina tarkoitus viettää saman perheen keskimmäisen lapsen rippijuhlia! Lähdin siis etuajassa sinne tarkoituksena päästä pois tutuista maisemista, päästä shoppailee ja viettää aikaa Tatin kanssa <3 Ja eihän kuvaamista sovi unohtaa!
Kamera sitten kävikin puolesta välistä matkaa tiuhempaan tahtiin. Mitähän siinä ajomatkalla muuta olisikaan tehnyt...
Yritin nukkua mutta sehän ei tunnetusti meikäläiseltä päivällä (saatika autossa) onnistu. Eikä edes illalla. Uni ei vaan tule ja kurja se on kun sillä tavalla aika menisi nopeammin. Vaan eihän tuossa mikään kiire ollutkaan.

 
 



Yritin yhdessä vaiheessa jopa lukea kirjaa nimeltä Ystävä hämärän jälkeen. Se tosin sitten vähän jäi kun ei pystynyt kunnolla keskittymään. Eikä se kirja nyt niin hyvä ole.. Menee vähän sekaisin kun meikäläinen on yli puolessa välissä ja edelleen kirja käsittelee kolmen eri henkilön näkökulmaa tarinan juonesta. En nyt välttämättä suosittelisi kirjaa..
Mutta yleisesti sanottuna kirja käsittelee nuorta poikaa joka on koulukiusattu, tämä ihastuu tyttöön jonka tapaa puistossa aina hämärän aikaan. Samalla paikkakunnalla tapahtuu outoja murhia yms. Ja tätä poikaa kummastuttaa, miksi tyttö ilmestyy aina öisin hänelle. Päivisin hän ei ikinä tyttöä nää. Ja eri seikkojen vahvistama poika rupeaa epäilemään onko tyttö edes ihminen vai kenties... esimerkiksi vamppyyri.



Matkalla pysähdyttiin kerran syömässä Rollsissa, mutta meikäläinen söi mieluummin kinkku-salamipaninin. Ja kahvin. Sitten matka jatkui ja.. no aika kului hieman nopeammin ruuan jälkeen (:




Sitten päästiinkin Kuopioon serkkujen talolle vähän ennen yhdeksää. Siellä sitten pääsin Koston katsomaan (ihan huippu sarja, me likes! : )))) ) Mitähän siinä sitten ilta duunattiin... Eipä mitään oikein. Pelasin simssiä kun ei nettiin päässyt :D Yhden aikaan sitten mentiinkin jo nukkumaan.
 


Seuraavana päivänä siitten.. (eli tänään  18.6.2012) aloitettiin sillä että lähdettiin hoidossa olevia marsuja hakemaan takaisin kotiin. Samalla sitten käväistiin nopeasti kaupassa.

Seuraavaksi päästiin Tatin kanssa laittamaan näiden karvapötkylöiden häkki kondikseen ja samalla sitten Tatti leikkasi noiden karvanaamojen kynnetkin.



Lähdettiin sitten hieman myöhemmin lenkille Tatin kanssa. Siellä sitten kamera taas kävi ja hyttyset söi.. Niitä ei tunnu minnekää tai mitenkää pääsevä karkuu :(




Ja sitten hieman takaisin Hämeenlinnan maisemiin.... Nämä ovat päivältä X otettuja joten elkää ihmetelkö. Edelleen täällä Kuopiossa ollaan... :D

ja tämähän on jostain tiedostojen syövereistä otettu päivä x...


muruni.silmäteräni.rakkaani.kumppanini.toverini.



Mitä sitten tuleman pitää... tarkoitus siis olisi ainakin kaupungissa käydä shoppailee ja silleen. Toivottavasti arskaakin pääsisi ottamaan! Ja tallille kuvaamaan uudestaan. Sielläkin siis tänään oltiin mutta laitan siitä erikseen kuvaa sitten kun kuvat saan valmiiksi koneella (:

- Lettu kuittaa, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti