torstai 14. kesäkuuta 2012

Olenhan suomalainen!

Kesäpäivää ihmiset (:
Tää viikko on ollu vähä hiljasta kuvaamisen suhteen koska työt väsyttää niin paljon että ei paljoo jaksa mihkää lähtee neljän jälkee. Mut anyway, nyt se on ohi ja koko kesä omistetaankin sitten kameralle ja kohteille! ;)
Kädet on ihan mustelmilla töitten jäljiltä. Pakkaamossahan meikä ahersi ja siis.. no pussitin muovimukeja jonkun aikaa ja sitten aloin tekemää työntekijöille tarkotettuja kesäpaketteja, johon sitten tuli ties mitä kertakäyttö lautasta (isoo, syvää, jälkkäri, pientä), mukia, pöytäliinaa, haarukoita ja veitsiä, serviettei jne (: Vaikka se kuulostaa tylsältä, työporukka oli iha mahtavaa ja työt sujui ja siks voisin olla tuol vaikkka pidempäänki (:




Anyway onhan se ihanaa että loma alkaa nyt kunnolla ja pääsee nauttimaan lämmöstä (jota nyt ei ihan hirveesti kyllä ole ollut....). Kesäsuunnitelmia nyt ei ihan hirveästi ole, mutta... ties mitä tulee tapahtumaan (:
Tarkotus olisi Treelle lähteä kaveriporukalla vallottaa eri paikkoi, särkänniemee jne!
Sitten mökillä lahnausta, kaupungilla oleskeluu, karee ja aree ja rantaa ;) Ainii ja tänään skumppaa! Pitäähä töitten loppumista kummiski vähä juhlii, kesä alko nythet!


Miika uskollinen auto (:

ilme<3

Oli ihanaa muuten tänään laittaa venytys takasin! <3 Pelkäsin sen kaks viikkoo mitä olin töissä että se menee umpeen työpäivän aikana mutta onneks ei menny (: En joutunu luopumaan rakkaasta lapsestani <3


Tosissaan.. Lähettiin parin kaverin kaa käymää Aulangolla uimassa (: Vesi oli +13 astetta.. ja kylmää! Mutta... siellä me sitten oltiin... :D
Kuvistakin voi päätellä että oltiin siellä siis illalla ja oli kyllä mukava näky kun aurinko laski. Tosin sen kyllä niin arvas että heti ku aurinko lähtee, hyttyset tulee.. Ja niitä sitten jumakauta tulikin! Ikinä en oo nii paljo hyttysiä nähny. Niitä lenteli iha armottoman kokosissa parvissa ja kaikki hyökkäs kimppuun T__T
Selvittiin kumminkin autolle hengissä!






 Vesisota oli tän illan pääteema! ;)

vesimurmelit tulee~


Joko sä veikka lopetit.....?

Tässä on muutaman päivän sisään tapahtunut kaikenlaista mutta nyt alkaa taas olemaan vähän rennompi oli (: Joten don't worry, be happy. Päivä kerrallaan eteenpäin ja silleen!


HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!



- Lettu kiittää ja kuittaa, peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti